Б А Р И
http://forum.baribg.org/

Правила за форума
http://forum.baribg.org/viewtopic.php?f=2&t=2
Страница 1 от 1

Автор:  admin [ Чет Сеп 27, 2012 1:03 pm ]
Заглавие:  Правила за форума

1. Общи положения

1.1 Форумът има за цел да предоставя възможност на всеки да сподели своите мисли и опит, както и да общува с останалите потребители – информацията трябва да е за всички и всички са добре дошли да я споделят; да се срещнат хора с общи интереси; да има ползотворни материали и дискусии и да се отсее в тях истината.

1.2 Форумът да се ползва по предназначение. Той не е място за явна и скрита реклама, политическа агитация и други подобни.


2. Начин на ползване

2.1 Анонимните потребители имат достъп само за четене в някои от форумите.

2.2 Регистрираните потребители разполагат с някои привилегии като например: право на публикуване на теми и мнения, система за лични съобщения, личен профил и настройки. За придобиване статус на регистриран, потребителят предоставя своя e-mail адрес и активира регистрацията си през връзка, изпратена на него. Всеки потребител има право само на една регистрация (един профил). В случай, че по преценка на администратор/модератор се установи, че дадено лице използва повече от един профил, всички профили, свързани с това лице може да бъдат деактивирани.3. Теми и постове

3.1 Писането на български език с кирилица е препоръчително.

3.2 Потребителите са длъжни да спазват добрия тон и език в дискусиите. Не се приемат теми/постове, съдържащи: неприличен, груб, вулгарен, заплашителен език, дискриминация на основата на пол, раса, вероизповедание, етническа принадлежост, сексуална ориентация и всякакъв друг вид материали, нарушаващ законите на Република България и/или накърняващ личното достойнство.

3.3 Заглавието на темата трябва да е формулирано така, че да носи полезна информация за съдържанието ѝ с цел да се улесни търсенето из форумите в случай, че се наложи да се намери информация в нея. Заглавия като "Въпрос", "Проблем", "Информация" или други твърде абстрактни такива може да доведат до затваряне на темата.

3.4 На никой потребител не може да бъде търсена отговорност за публикациите си в тези форуми без те да носят смисъла на електронно изявление (по смисъла на закона за електронния документ и електронния подпис (ЗЕДЕП)), но наличието на такива материали може да доведе до прекратяване на достъпа от профила/IP адреса/e-mail адреса на потребителя, публикувал съдържанието до форумите със или без предупреждение.

3.5 Всяка тема и мнение трябва да отговаря на съдържанието на форума, в който е публикувано. В противен случай може да бъде премахнато от администратора или преместено съгласно тематиката на съобщението.

Страница 1 от 1 Часовете са според зоната UTC + 2 часа
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/